За нас

Авто-Кори е динамично развиваща се фирма, която е съсредоточила дейността си в онлайн търговията на кори под двигател, кори под скоростна кутия, кори под алтернатор, кори под броня, кори под купе, кори под радиатор, метални кори под резервоар, метални кори под диференциал, подкалници и други за всякакви автомобили.

При нас можете да откриете богат асортимент от продукти за Вашия автомобил, оптимално съотношение между качество и цена, конкурентни условия за съвместна работа и перфектно обслужване.

Авто-Кори създаде този електронен магазин, за да Ви улесни максимално при търсенето, закупуването и доставянето на желаните части за Вашия автомобил.

От самото начало наша основна цел е да предложим на клиентите си възможно най-широка гама от автокори и подкалници с безкомпромисно качество и на добра цена. Развитието на Интернет технологиите даде възможност за максимално опростяване и ускоряване процеса на покупка чрез онлайн платформата. В основата на нашия проект са опитът, натрупан през годините, информацията за пазара, висококвалифицираният екип. Чрез филтъра за търсене Вие лесно и бързо ще намерите търсения от Вас продукт (кори под двигател, кори под скоростна кутия, подкалници и други), който съответства на Вашия модел, марка и година автомобил. 

 

Основни принципи на Авто-Кори:

  1. Качествени автокори и подкалници на добри цени

Авто-Кори е изключителен представител на реномирани световноизвестни производители.

С цел да осигурим оптимално съчетаване на отлично качество с добри цени за всички продукти, си партнираме директно с производители от цял свят – Тайван, Китай, Германия, Италия, Полша. Внимателно избираме своите партньори, официални дистрибутори и представители на фирми, за да може във Вашите ръце да попадат само качествени, сертифицирани авточасти. При нас Вие гарантирано купувате маркови авточасти и аксесоари!

  1. Уважение към клиента 

Ние от Авто-Кори винаги се стараем да изградим дългосрочни отношения с нашите клиенти и партньори. За нас е важно изграденото доверие и доброто отношение между нас и нашите клиенти и партньори. Ние винаги ще Ви помогнем максимално със съвет, ще споделим натрупания опит, ще предложим най-добрия вариант за Вас!

 

Защо да изберете Авто-Кори:

  • Разполагаме с богат онлайн каталог от авточасти, автокори и подкалници за автомобили на производители от цял свят;
  • Прилагаме индивидуален подход и отношение към всеки клиент;
  • Осигуряваме доставка с минимални срокове до всички точки на страната;
  • Придържаме се към ниска ценова политика на качествени продукти;
  • Създадохме лесен и удобен начин за онлайн пазаруване – не е нужна задължителна регистрация като потребител;
  • Професионално и отговорно обслужване на клиентите.

Ние Ви предоставяме качествени услуги, сертифицирани продукти и гаранция за получаване на поръчката. Постоянно разширяваме асортимента си и сключваме договори с различни производители. Това дава възможност да купувате автокори и подкалници на достъпни цени!

Ставайки наши клиенти, Вие винаги можете да бъдете сигурни в грамотното и учтиво обслужване, бързината и точността при изпълнение на поръчките и високо качество на доставените авточасти.

 

Ще се радваме да бъдете част от нашите клиенти!

С уважение, Avto-Kori.com